startlijsten

De BRIO Zeilmarathon

Er wordt gestart met tussenpozen van 10 minuten (dat was vroeger altijd 5 minuten maar dat is vergunningtechnisch sinds 2023 veranderd). Dat betekent voor de starttijden het volgende:

  • 07:00 Vrije klasse en Ufo’s
  • 07:10 Polyvalk Rood
  • 07:20 Polyvalk Wit
  • 07:30 Polyvalk Blauw

Klik op de klasse en je gaat direct naar de startlijst van de desbetreffende klasse.  Check regelmatig of de lijst een update heeft gehad (wegens aanmeldingen/annuleringen)

Buitenboordmotoren

Heb je een buitenboordmotor nodig om op het Sneekermeer te komen? Wij bieden de service dat je je buitenboordmotor af kunt geven tot 10 minuten voor de eerste start op een apart ponton in de buurt van het startschip. Wij nemen je motor dan mee naar de finish locatie waar je hem na het voltooien van de tocht weer op kunt halen. 

 

Heb je geen buitenboordmotor of heb je die er al afgehaald maar moet je nog via de sluis/PM kanaal naar het Sneekermeer? Dan liggen er vrijwilligers klaar om je daar doorheen te slepen.

Palaver vrijdagavond

Vrijdagavond is het palaver. Dat zal naar verwachting rond 20:30u zijn. We zullen dan ingaan op de meest actuele situatie en laatste mededelingen die relevant zijn voor de marathon. Handig om daarbij te zijn.

Ophalen wedstrijdmaterialen

Het ophalen van de wedstrijdspullen kan vanaf vrijdagavond 19:00 uur in de feesttent op de parkeerplaats van het Kameleon boten station. Het is zaak dat jij of iemand van je team je komt melden zodat we zeker weten dat je aanwezig bent en je alle spullen die je nodig hebt ook hebt opgehaald.

Je krijgt van ons een startnummer om in het want te hangen en een gele Kuiper Verzekeringen vlag waarmee je kenbaar maakt dat je aan de BRIO zeilmarathon deelneemt. Als je in één van de polyvalk klassen start ook een rode, witte of blauwe startwimpel.

In de tent hebben we na het palaver muziek en kun je gezellig een borrel (of anders) drinken met andere deelnemers.

Wedstrijdregelement in het kort

Lees hier in het kort  de voorwaarden voor deelname. Zie voor meer informatie het uitgebreide en officiële wedstrijdreglement.